Foredrag & kurser

Igennem årene har jeg udviklet flere forskellige foredrag- og kursustilbud i forhold til de erfaringsområder som jeg har været i berøring med. Det vil være muligt, at få nogle af de nedenstående kurser i form af, almindelige foredrag, gruppesessioner samt individuelle forløb.

  • Foredrag vedr. hvad er belastnings-, stressreaktioner? Hvad gør man, hvis man er ramt af stress og/eller hvordan forebygger virksomheden, ledelsen og den enkelte medarbejder at den enkelte medarbejder eller team/afdeling bliver ramt.
  • Individuelt/Team/gruppeforløb med fokus på, hvad gør man, hvis man er ramt af belastnings- eller stressreaktioner? Hvordan udvikles trivsel/motivation fremadrettet. Forløbet vil foregå over 7 sessioner med en uges interval.
  • Foredrag vedr. mentaltræning. Hvad er mentaltræning? Hvilken betydning har mentaltræning i forhold til præstationer? Hvordan udvikler man individuelle- eller holdets målsætninger? Hvordan implementeres elementerne i dagligdagen? m.m.
  • Mentaltræning. Forløbet vil kunne erhverves som et individuelt forløb eller som et forløb for en virksomhed eller et team eller en forening. Fokus vil tage udgangspunkt i den enkelte virksomhedsejers, medarbejders, idrætsudøvers eller holdets aktuelle situation.
  • Foredrag vedr. psykisk førstehjælp. Formålet er at give deltagerne en grundlæggende forståelse af krise- og belastningsreaktioner og give dem nogle primære redskaber til at dæmpe belastningsreaktionerne hos en eller flere kollegaer/medarbejdere og styrke egenomsorg og fællesomsorg.
  • Meditationstræning. Forløbet vil kunne erhverves som et individuelt forløb eller som et forløb for et team eller en enkeltafdeling i en virksomhed. Formålet er at give den enkelte mulighed for, at erhverve de grundlæggende/indledende øvelser samt koncentrationsmeditationer. Forløbet vil foregå over 7 sessioner med en uges interval.
  • Retræte. Igennem årene har jeg deltaget i utallige retræter i både ind- og udland og har derfor kontakter til bl.a. klostre og enkeltpersoner, hvilket gør det muligt at afholde retræter for individuelle personer eller team/grupper på forskellige destinationer. Formålet er, bl.a. at komme ud af den vante hverdag og ind i nogle mere ”rummelige” rammer, hvor der er tid og mulighed for fordybelse og eftertænksomhed. I denne forbindelse kunne nogle af de ovennævnte tilbud implanteres. Endvidere har jeg gået de store pilgrimsruter og vil i denne forbindelse kunne tilbyde et ”walk and talk” forløb af forskellig varighed, hvor fokuspunkterne vil være individuelle.

Kurt Lilleør

Har du spørgsmål, eller vil du gerne snakke med mig om en eventuel session?
Indtast dit telefonnummer og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

/ Cookiepolitik