Teamwork

 

Vetereaner

Lars Møller (jæger 200), Lars Mikkelsen (tidligere oversergent i bl.a. JDR) og psykolog Kurt Lilleør m.fl. forsøgte i 2015, at skabe et projekt DANVET på Cypern, men på grund af manglende økonomiske midler blev projektet foreløbigt skrinlagt.

Vi forsøgte at skabe et mere helhedsorienteret behandlingsforløb som var/er en nytænkning af de eksisterende tilbud. Dette projekt er nu lagt i vores hjemlige rammer.

Siden 1991 har Danmark fået et stigende antal veteraner med psykiske lidelser efter udsendelser til missionsområder rundt omkring i verdenen. Det vurderes at over 5000 tidligere udsendte soldater lider af psykiske følger, der kræver behandling. Du er ikke alene.

Vi hører ofte, at man som behandlingsmodtager føler sig opslugt af uforståelige systemer. Det kan skabe større frustration og forvirring. Vi kender til det, for vi har selv været der og ved, hvad du har brug for. Vi kalder også behandling for et udviklingsforløb.

Man skal igennem en ny udvikling, skal aflære, lære nyt og genlære noget gammelt. Vi kan normalisere og kan gøre dig bevidst om, hvad der egentligt sker i dig og hvordan du forebygger selv. Behandlingen veksler mellem gavnlig og relevant undervisning, spændende lærerige fysiske aktiviteter, mentaltræning, personlig vejledning, udviklingssamtaler, coaching og psykologisk behandling ud fra en kognitiv forståelsesramme.

Forløbet vil bestå af såvel individuelle samtaler som (frivillige) gruppeaktiviteter. Alt foregår med udgangspunkt i din situation.

 

Kurt Lilleør

Har du spørgsmål, eller vil du gerne snakke med mig om en eventuel session?
Indtast dit telefonnummer og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

/ Cookiepolitik